(ВИДЕО) ПОЧЕЛА РЕКОНСТРУКЦИЈА ГЛАВАШЕВЕ УЛИЦЕ

Јуче је предузеће Србијааутопут почело са радовима на реконструкцији Главашеве улице. Радови се тренутно одвијају од семафора код пијаце до Јелисавчићеве улице тако да је ова деоница затворена за саобраћај.

У плану је реконструкција тротоара са обе стране као и коловоза тако да у наредним данима возачи користе алтернативне правце за саобраћај.

Житељи зграда у Главашевом парку ће добити пролаз поред зграде позоришта у улицу Трг хероја, али се на овој деоници забрањује паркирање возила како би био омогућен пролаз свима.

Иначе радови су у Главашевој улици почели нешто раније, пошто су тренутно прекинути у улици Првог српског устанка, док екипе ЈКП Водовод не среде канализациону и водоводу мрежу.

Након реконструкције пута Смедеревска Паланка – Велика Плана, ово је друга фаза радова која подразумева реконструкцију саобраћајница кроз град, у дужини од 3,5 километара.

У оквиру уређења путне инфраструктуре у Паланци, у овим улицама биће засађена нова стабла и урађена комплетна нова расвета за коју је средства обезбедила локална самоуправа.

 

ј.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/video-pocela-rekonstrukcija-glavaseve-ulice/