(ВИДЕО) ПОЧЕЛИ РАДОВИ НА РЕНОВИРАЊУ ГРАДСКЕ БИБЛИОТЕКЕ У ПАЛАНЦИ

На конкурсу Министарства културе и информисања „Градови у фокусу 2018“ подржана су 22  пројекта из исто толико градова и општина у укупном износу од 150 милиона динара. На конкурсу су средства добили и Народни музеј, Архив „Верослава Вељашевића“, музичка школа „Божидара Трудић“ и Градска библиотека „Милутин Срећковић“ из Смедеревске Паланке.

Радови су у петак, 9. новембра почели и у билиотеци а радиће се на санацији крова, дела фасаде, лимарским радовима као и сређивању подова унутар саме библиотеке. Током спољашњих радова библиотека ће бити доступна корисницима до почетка унутршњих радова када ће бити једно краће време затворена, о чему ће корисници бити благовремено информисани.

Вредност радова је 3.350.000 динара, од тог дела Министарство културе финансира део од 2.350.000 динара док је учешће локалне самоуправе 1.000. 000 динара. Рок за завршетак радова је до краја године.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/video-poceli-radovi-na-renoviranju-gradske-biblioteke-u-palanci/

1 comment

    • Фасадиша on 13/11/2018 at 01:13

    Зашто део фасаде? Треба средити (са укусом, у две пристојне нијансе!) целу фасаду. И не само библиотека, већ све фасаде старих зграда у центру, посебно Деловођина зграда, Шах клуб …

Komentari su onemogućeni.