Početna » (ВИДЕО) ПОЧЕЛО АСФАЛТИРАЊЕ ПУТА СМЕДЕРЕВСКА ПАЛАНКА – МАЛА ПЛАНА

(ВИДЕО) ПОЧЕЛО АСФАЛТИРАЊЕ ПУТА СМЕДЕРЕВСКА ПАЛАНКА – МАЛА ПЛАНА

Још једно обећање председника Србије Александра Вучића дато грађанима општине Смедеревска Паланка се сада спроводи у дело, а то је реконструкција пута Смедеревска Паланка – Мала Плана.

од Паланка данас
0 Коментар

Радови на комплетној реконструкцији пута од Смедеревске Паланке до Мале Плане, у дужини од 5 километара, почели су данас из центра села. Радови ће трајати неколико месеци. Данас ће бити асфалтирана деоница пута од центра села до шуме Микуља првим слојем асфалта.Деоница од шуме Микуља до улице 20. Јула, кроз насеље Микуља, радиће се наредних месеци. Реконструкција подразумева комплетно пресвлачење коловоза асфалтом, изградња тротоара у дужини од 2,3 километара, постављање нове хоризонталне и вертикалне саобраћајне сигнализације као и нове уличне расвете. Средства је обезбедила држава преко Јавног предузећа „Путеви Србије“. Вредност укупних радова износиће око 200 милиона динара.

Овим пројектом завршићемо још једну важну саобраћајницу за нашу општину, која је од великог значаја, како за мештане Мале Плана тако и за све грађане који живе у градском насељу Микуља. У сарадњи са државом и Владом Републике Србије наставићемо да улажемо у саобраћајну инфраструктуру и развој наше општине.


Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept