(ВИДЕО) ПОЧЕЛО СКИДАЊЕ СТАРОГ СЛОЈА АСФАЛТА СА КОЛОВОЗА У ФРАНЦУСКОЈ УЛИЦИ

Данас су радови на реконструкцији Француске улице почели и на коловозу. Наиме, почело се са стругањем старог слоја асфалта тако да се саобраћај одвија изузетно успорено и делом кроз улицу Олге Милошевић, пошто је Франуска улица у делу поред школе Олга Милошевић и пијаце тренутно затворена за саобраћај.

Зато је препорука да данас, а и наредних дана, у потпуности избегавате ову деоницу пута и крећите се алтернативним правцима кроз улицу Вука Караџића нпр.

Kако је најављено, биће урађена комплетна санација улица и троатора, од рампе према Кисељаку до Цекића брда,  у дужини од 3.5км, и посађени нови дрвореди. Извођач ових радова је предузеће “Србија аутопут”.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/video-pocelo-skidanje-starog-sloja-asfalta-sa-kolovoza-u-francuskoj-ulici/

3 comments

  1. Idu izbori…

    • nikola on 09/06/2020 at 22:36

    Povredna lista i tuzba

    • Majka on 09/06/2020 at 17:13

    Samo Vas molim za informaciju. Da li će, pošto je najavljeno u sklopu sanacije Karadjordjeve ulice, da se sredi ulica i trotoar Olge Milošević jer deca kad idu u školu se povredjuju i padaju preko šahti koje vire u istoj ???!!!!

Komentari su onemogućeni.