Početna » (ВИДЕО) ПОЧИЊЕ АСФАЛТИРАЊЕ ПУТА ЗА НОВО ГРОБЉЕ „КАМЕНАЦ“

(ВИДЕО) ПОЧИЊЕ АСФАЛТИРАЊЕ ПУТА ЗА НОВО ГРОБЉЕ „КАМЕНАЦ“

На основу Одлуке Владе Републике Србије, а по инструкцијама Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре издат је налог ЈП „Путеви Србије“ за наставак рехабилитације крака државног пута Смедеревска Паланка -Михајловац, деоница ка Градском гробљу „Каменац“.Радови на изградњи новог пута за Градско гробље Каменац биће настављени наредних дана.

– После дужег времена од када су обустављени радови на изградњи овог пута због разних непредвиђених околности које су утицале на прекид радова, сада можемо са сигурношћу да обавестимо грађане да ће пут ускоро бити приведен намени, изјавио је председник општине Никола Вучен.

После обављених припремних радова на овој деоници, у дужини од 600 метара, наредних дана ће се наставити насипање и припрема за асфалтирање. Поред новог пута урађени су и тротоар, ивичњаци, као и окретница за аутобус.


Средства за изградњу овог крака ка гробљу Каменац обезбедила је држава из државних субвенција.
Вучен је истакао да је још једно од обећање дато грађанима испуњено, а све захваљујући држави, Влади Републике Србије и доброј комуникацији локалне самоуправе и ресорних министарстава.

-У путну инфраструктуру у општини Смедеревска Паланка улаже се више него икада. Велику захвалност, ми Паланчани, дугујемо председнику Србије Александру Вучићу што је успео да учини немогуће, вратио нам је веру у боље сутра. У нашој општини има још много посла, планова и инфраструктурних пројеката који чекају на своју реализацију. Желимо да наша општина, као и читава Србија буду место великих шанси и сигурне будућности, истакао је Вучен.You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept