Početna » (ВИДЕО) ПОЧИЊЕ РЕКОНСТРУКЦИЈА ПУТА ЗА МАЛУ ПЛАНУ

(ВИДЕО) ПОЧИЊЕ РЕКОНСТРУКЦИЈА ПУТА ЗА МАЛУ ПЛАНУ

од Паланка данас
0 Коментар

Након посете министра грађевинарства, саобраћаја и инфраструкуре Горана Весића, које је пре само два дана посетио нашу општину, почињу да се реализују нови пројекти које смо тада договорили.Како нам је и обећано, ових дана почиње се најпре са реализацијом пројекта реконструкције пута од Паланке до Мале Плане у дужини од 5 километара. Радови подразумевају комплетно пресвлачење коловоза асфалтом, изградња тротоата у дужини од 2,3 километара, постављање нове хоризонталне и вертикале саобраћајне сигнализације као и нове уличне расвете.

Средства је обезбедила држава преко Јавног предузећа „Путеви Србије“. Вредност укупних радова износиће око 200 милиона динара.

Овим пројектом завршићемо још једну важну саобраћајницу за нашу општину, али наставићемо даље. У сарадњи са државом и Владом републике Србије наставићемо да улажемо у саобраћајну инфраструктуру и развој наше општине.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept