Početna » (ВИДЕО) ПОЉОПРИВРЕДНИ САЈАМ У ПАЛАНЦИ ОБЕЛЕЖИО 20 ГОДИНА РАДА И ПОСТОЈАЊА

(ВИДЕО) ПОЉОПРИВРЕДНИ САЈАМ У ПАЛАНЦИ ОБЕЛЕЖИО 20 ГОДИНА РАДА И ПОСТОЈАЊА

од Паланка данас
0 Коментар

 

Пре 20 година, 15. априла 2023. године у Паланци је у организацији некадашњег ЈKП „Микуља“ одржан први Сајам нових и половних пољопривредних машина и алата.Данас, 20 година каснија ова манифестација је препознатљива широм наше земље. И овог 15. у месецу ускршњи Сајам окупио је велики број купаца и продаваца из читаве Србије.

Сајам пољопривредних машина и алата је манифестација која се сваког 15-ог у месецу одржава на простору Робне пијаце у Смедеревској Паланци и окупља велики број излагача и продаваца пољопривредних машина, алата и разноврсне нове и половне робе из целе Србије и представља специфичну манифестацију тог типа. На сајму можете наћи поред прикључних машина за пољопривредне машине и тракторе, као и алате свих врста, аутомобилску галантерију, половну технику а и све остале производе „од игле до локомотиве“.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept