(ВИДЕО) ПОСТАВЉЕНИ „ЛЕЖЕЋИ ПОЛИЦАЈЦИ“ НА ДВЕ ЛОКАЦИЈЕ У УЛИЦИ КРАЉА ПЕТРА ПРВОГ

Правац Колонија-центар града код Свете Петке

У циљу повећавања безбедности у саобраћају, деце општине Смедеревска Паланка, а на захтев многих родитеља и грађана, те смањења брзине кретања возила, у улици Краља Петар I постављени су успоривачи брзине популарно названи  „лежећи полицајци“.

Правац центар града -Колонија код салона намештаја Нови дом

Правац центар града – Колонија код црвених зграда на Колонији

Лежећи полицајци су постављени у улици Краља Петра I код цркве Свете Петке тј. раскрснице са Омладинском улицом  и друга локација је такоће у Краља Петра I на раскрсници са улицом Димитрија Туцовића.

Правац Чубура – центар града код НИС-ове пумпе

Према информација које смо добили сутра ће се обавити и обележавање пешачких прелаза на овим локацијама а биће постављен и радар за мерење брзине попут оног на почетку парка код школе ХИМ.

Преузимање делова текста или текста у целини је дозвољено, али уз обавезно навођење извора и уз постављање линка ка изворном тексту на www.palankadanas.com

Под истим условима могу се користити и фотографије које су производ сајта Паланка данас, остале се користе са дозволом друге стране и подлежу ауторским правима.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/video-postavljeni-lezeci-policajci-na-dve-lokacije-u-ulici-kralja-petra-prvog/