(ВИДЕО) ПОВОДОМ УЧЕШЋА ПАЛАНКЕ НА ТАКМИЧЕЊУ „СРБИЈА У РИТМУ ЕВРОПЕ“ПРЕДСТАВНИЦИ ФРАНЦУСКЕ АМБАСАДЕ ПОСЕТИЛИ НАШ ГРАД

По други пут Паланка се укључује у такмичење „Србија у ритму Европе“. Екипе из 20 градова представљаће 20 Европских држава кроз песму и игру а паланачки тим који чине Матија Витић, Анисија Симић, Теодора Дубоњац и Ања Јелић представљаће Француску на финалном такмичењу у Сомбору 25. јуна.

Тим поводом данас је Паланку посетио саветник Амбасаде Француске у Београду Филип Серф са својим сарадницима. Присутни су били и челници манифестације Србија у ритму Европе директор манифестације Игор Карадаревић и извршни директор манифестације Давид Макевић.

Њих су примили заменик председника општине Милица Деспотовић и председник СО Никола Вучен. Гости су потом посетили Народни музеј где су их дочекала деца, учесници из Смедеревске Паланке који ће представљати Француску на избору за најлепшу песму Европе у оквиру манифестације „Србија у ритму Европе“. Обилазак града гости су завршили посетом Кисељаку.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/video-povodom-ucesca-palanke-na-takmicenju-srbija-u-ritmu-evropepredstavnici-francuske-ambasade-posetili-nas-grad/