Početna » (ВИДЕО) ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ НИКОЛА ВУЧЕН ОДРЖАО САСТАНАК СА ДИРЕКТОРИМА ПАЛАНАЧКИХ ШКОЛА И ПРЕДСТАВНИЦИМА ПОЛИЦИЈЕ

(ВИДЕО) ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ НИКОЛА ВУЧЕН ОДРЖАО САСТАНАК СА ДИРЕКТОРИМА ПАЛАНАЧКИХ ШКОЛА И ПРЕДСТАВНИЦИМА ПОЛИЦИЈЕ

Пред почетак нове школске године, данас je председник општине Смедеревска Паланка Никола Вучен одржао састанак са директорима основних и средњих школа у нашој општини , просветним инспектором, као и са представницима Министарства унутрашњих послова, начелником одељења полиције ПУ Смедерево Гораном Ивковићем, официром одељења полиције ПУ Смедерево Јованом Коцић, начелником полицијске станице у Смедеревској Паланци Сашом Обрадовићем и командиром станице Ненадом Ђурићем.Безбедносна ситуација у школама у нашој општини је на завидном нивоу, то су закључци данашњег састанка. Да бисмо задржали такав тренд, неизбежан је активан  превентивни рад као  и добра сарадња директора, наставника, родитеља и припадника полиције.
У предстојећој школској години у сарадњи са Министарством унутрашњих послова у основним школама биће интензивиране превентивне активности,  као што су предавања и радионице намењене деци од првог до осмог разреда, са циљем подизања безбедности културе и свести деце и младих, као и заштита од свих ризика у којима се могу наћи током боравка у школи, на путу од школе до куће.
У свим основним и средњим школама у нашој општини, од 1. септембра, биће   појачано присуство полиције, а током трајања наставе обезбеђено је  присуство школског полицајца.
Хвала директорима паланачких образовних установа, представницима полицијске станице у Смедеревској Паланци и посебно хвала представницима ПУ Смедерево што су данас издвојили време и што са јасним предлозима и циљевима помажу у превентивном раду као и у вршењу безбедности ученика.  Свим  ученицима, наставницима и родитељима желим много успеха и добрих резултата у новој школској години, поручио је Вучен након састанка.You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept