(ВИДЕО) ПРЕДСЕДНИК СО ПАЛАНКА НИКОЛА ВУЧЕН НАЈАВИО СЕДНИЦУ ЛОКАЛНОГ ПАРЛАМЕНТА ЗА 10. МАРТ

Данас у 15 часова председник СО Смедеревска Паланка Никола Вучен, одржао је конференцију за медије на којој је најавио 7. Седницу СО Паланка за петак, 10. Март 2017. са почетком у 10 часова.

Овом приликом Вучен је .демантовао гласине које су пренели поједини медији и неки опозициони лидери, који су како каже покушали да девастирају све њихове досадашње покушаје да Општину Паланка извуку из тренутне ситуације.

 -Неће бити принудне управе и биће одржана седница Скупштине општине и то не са дневним редом који су предложили опозициони одборници, потписници захтева за одржавање ванредне седнице, већ са тачкама које смо ми припремили – рекао је Вучен. – На дневном реду ће се наћи озбиљне теме, поред осталог и из домена социјалне заштите. Скупштинска служба озбиљно ради на припреми седнице и биће интересантно видети како ће се опозиција односити према тачкама које су и они, преузевши од нас, предложили за разматрање на седници Скупштине општине.

 

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/video-predsednik-so-palanka-nikola-vucen-najavio-sednicu-lokalnog-parlamenta-za-10-mart/