(ВИДЕО) ПРЕДСТАВНИЦА ОШ „ОЛГА МИЛОШЕВИЋ“ НА СЕМИНАРУ У eTWINNING СЛОВАЧКОЈ

eTwinning је платформa намењена особљу (наставници, директори, библиотекари, итд.), које ради у школама/ предшколским установама у једној од европских земаља учесница, запотребе комуникације, сарадње, развијања пројеката, размене и, укратко, ради осећаја припадности најузбудљивијој европској заједници намењеној учењу/подучавању.

eTwinning свим члановима заједнице нуди разноврсне могућности за  професионално усавршавање путем интернета на европском нивоу. Од искусних еТвинера да нових чланова сви имају прилику да се професионално усавршавају у eTwinning-у.

Пратећи интезивно активности и пројекте у области енглеског језика, наставница овог предмета Јасмина Милићевић из ОШ „Олга Милошевић“ се укључила у портал eTwinning пре две године.

Као доказ квалитета и вредновања рада на овом порталу прихваћена је и апликација наставнице Милићевић за учешће на семинару „eTwinning projects in Slavic language“ у Братислави, од 11. до 13. маја, у организацији Erasmus+ организације.
Поред амбасадора Erasmus+ организације за нашу земљу она је једина стекла право да учествује у овом пројекту!

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/video-predstavnica-os-olga-milosevic-na-seminaru-u-etwinning-slovackoj/