(ВИДЕО) ПРИКАЗАНА ПРЕДСТАВА „КАБАРЕ АЈДЕ БРЕ“ КРУШЕВАЧКОГ ТЕАТРА У ПАЛАНЦИ

Две младе глумице, Kрушевљанка, Јелена Вукићевић и Вршчанка, Марија Пантин, одиграле су своју представу Kабаре „Ајде бре“, пред паланачком публиком.
Паланачкој публици приказале су трагикомичну причу о покушајима младих глумица да након завршене Академије дођу до посла. Ситуацијама које су оне приказале на сцени препознали су се многи млади.

Представа Kрушевачког позоришта, Kабаре „Ајде бре“, женска је верзија представе Kабаре „Чекај бре“, коју су, такође у тој позоришној кући, у мају ове године одиграла двојица младих глумаца.

Јелена и Марија су прошле године завршиле Академију и најбоље су другарице са класе. Углавном раде на дечијим представама у мањим трупама, а ово им је први озбиљнији пројекат који је доживео премијеру у Крушевцу 17. децембра прошле године.

Текст сонга за ову представу написала је Kатарина Борисављевић, композитор је Милош Марковић, а за костиме су били задужени Биљана Илић и Гордана Гајић.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/video-prikazana-predstava-kabare-ajde-bre-krusevackog-teatra-u-palanci/