(ВИДЕО) ПРОМОЦИЈА ЈАВНИХ ПОЗИВА И КОНКУРСА НСЗ У СМЕДЕРЕВСКОЈ ПАЛАНЦИ

У Великој сали СО Смедеревска Паланка, одржана је презентација јавних позива и конкурса Националне службе за запошљавање за 2019. годину. Реч је о 12 јавних позива и конкурса који се односе на реализацију финансијских програма и мера активне политике запошљавања у 2019. години.

Догађај је отворила Олга Свилар, директор Националне службе за запошљавање Смедерево, потом је о програмима говорио Драгослав Милановић, начелник за програме и запошљавање а у другом делу присутним послодавцима се обратила Јасмина Беочанин, која је и организатор овог скупа.

Ове године опредељене су 4 милијарде динара за реализацију програма и мера активне политике запошљавања у 2019. години, док је из Буџетског фонда за професионалну рехабилитацију и подстицање запошљавања особа са инвалидитетом обезбеђено 550 милиона динара. Планирано је да се, на нивоу државе, овим средствима обухвати око 135.600 незапослених, укључујући и 7.400 особа са инвалидитетом.

 

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/video-promocija-javnih-poziva-i-konkursa-nsz-u-smederevskoj-palanci/