(ВИДЕО) РЕАЛИЗАЦИЈА ПРОЈЕКТА „COCA COLA ПОДРШКА МЛАДИМА“ ПОЧЕЛА У ПАЛАНЦИ

У Смедеревској Паланци је почео први циклус тродневних едукативних радионица, у оквиру којих ће више од 60 незапослених младих током јуна стећи нове личне и пословне вештине кључне за лакше запослење. Полазници имају прилику да уче о успешној комуникацији, пословној администрацији, управљању пројектима, припреми пословних планова, као и томе како да лакше дођу до жељеног посла. Радионице се одржавају у оквиру националног програма Coca-Cola подршка младима, који се реализује у 10 градова Србије.

Програм је покренула компанија Coca-Cola HBC Србија у сарадњи са Министарством за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Националном службом за запошљавање, Naled-om и општинама у којима се спроводи.

Овај национални програм намењен је незапосленим младим људима који имају између 18 и 30 година и минимално средњу стручну спрему, а који не учествују у другим званичним програмима обуке. Едукативне радионице ће водити сертификовани стручњаци са великим искуством, као и запослени компаније Coca-cola HBC Србија. Полазници ће имати прилику да уче о успешној комуникацији, пословној администрацији, финасијама, управљању пројектима, припреми пословних планова, као и томе како да лакше дођу до жељеног посла.

Тим поводом одржана је конференција за медије на којој су се новинарима обратили  Јована Туфегџић, представник компаније „Кока- Кола ХБЦ Србија“, Топлица Пинторовић, председник општине Смедеревска Паланка и Дарко Марјановић, представник Националне службе за зпошљавање.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/video-realizacija-projekta-coca-cola-podrska-mladima-pocela-u-palanci/