(ВИДЕО) РЕКОНСТРУКЦИЈА УЛИЦЕ 20. ЈУЛА У СМЕДЕРЕВСКОЈ ПАЛАНЦИ

У току су радови на реконструкцији главне саобраћајнице кроз Смедеревску Паланку, од Кисељака  до раскрснице  за Азању и Младеновац у дужини од 3400 метара чија је укупна вредност преко 200 милиона динара. Извођач радова је предузеће „Србијааутоп“, а средства је обезбедила Република Србија.

Радови на реконструкцији последње деонице, улице 20. јула у Смедеревској Паланци су у току. Ради се на замени старих азбестних водоводних цеви, стари дрворед је уклоњен као и тротоари а повађени су и ивичњаци.

Обзиром да је првобитни рок за завршетак радова био 5. новембар, надамо се да кашњење са завршетком радова неће бити дуже од 30 дана, и да ће се комплетна улица завршити пре почетка зиме.

Комплетна реконструкција, поред новог коловоза, подразумева и реконструкцију постојећих тротоара,  уличне расвете, где ће бити постављено четрдесет нових бандера се лед сијалицама, заштитне ограде испред школа „Олга Милошевић“ и „Херој Иван Мукер“, биће постављена и нова хоризонтална и вертикална саобраћајна сигнализација, замена комплетне инсталације и садња 180 младих стабала.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/video-rekonstrukcija-ulice-20-jula-u-smederevskoj-palanci/

2 comments

    • Lale on 20/11/2020 at 09:34

    Ovaj poltron me sve više nervira.Ivane sve te navedene ulice rađene su pre nekoliko godina a u Palanci postoje ulice koje još nemaju vodovodnu mrežu a tek koliko ulica je bez kanalizacije.Možeš ti da hvališ ali Palanka je i dalje prljav grad,užasno prljav grad.Opštinsko rukovodstvo izgleda ne živi i ne radi u Palanci.Ljudi jel stvarno postoji ovaj Ivan ili se neko krije samo iza tog imena?

    • Ivan Selisnik on 19/11/2020 at 22:27

    Prezadovoljan ulaganjem Vlade i pojacanim nadzorom u izvodjenju radova.Odma se vide rezultati…Ovo je velika stvar za Sm.Palanku.Totalna revitalizacija putne infrastrukturu i pratecih radova bili su vise nego potrebni posle vise decenija propadanja.

Komentari su onemogućeni.