(ВИДЕО) СЕМИНАР АНЕ ГРОМОВИЋ „10 БАЛКАНСКИХ УВЕРЕЊА КОЈА БЛОКИРАЈУ УСПЕХ“

У недељу је у летњој башти биоскопа одржан један занимљив семинар, наше суграђанке Ане Громовић. Семинар, под називом, „10 Балканских уверења која блокирају успех“, изазвао је доста пажње код паланачке публике. Ана је о томе како је дошла на идеју да приреди овакав семинар рекла:

Kроз лични рад на себи и рад са преко стотине људи са наших простора и шире, схватила сам да постоје одређени шаблони размишљања и понашања код нас на балкану која нас спречавају да живимо свој пун потенцијал.
Видела сам да може другачије.
Да не мора све да буде мучење, нервоза, немање довољно и константно маштање да ће једног дана бити боље, а тај дан никако да дође.
Већине тих шаблона смо сви свесни али никако да несто променимо. Зашто? Зато што већина нас не разуме зашто је то тако и како то да променимо.
Ја желим на овом семинару да поделим са вама све што сам ја научила кроз своја путовања, образовање и лична искуства. И оно најважније све што сам тестирала и применила у свом животу да се ослободим тих блокада и уверења и да живим живот свесно, испуњено и слободно.
Дођите да заједничким снагама пробудимо позитивну страну балкана! Успешне ратнике светлости!

.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/video-seminar-ane-gromovic-10-balkanskih-uverenja-koja-blokiraju-uspeh/

2 comments

    • Palančanka on 28/06/2021 at 15:05

    Ne slažem se. Možda je istina za zapošljavanje,ali za pružanje usluga građanima,mislim da su naše javne službe ok. Kad god sam decu vodila u bolnicu ili dom zdravlja primljeni su sa najvećom pažnjom,bez ikakve veze ili poznanstva. U policiji,opštini,gde god. Bitno je samo kako pojedinac nastupa,na bahato ponašanje i odgovor službenika ne može biti drugačiji.

    • Mira on 28/06/2021 at 09:51

    Svaka cast na ideji,i kreativnosti..Ana ,samo si zaboravila bitnu stvar,ovo je palanka,i u njoj se nista ne moze uraditi ako nisi rodjak,kum,strina,ljubavnica..ili sta vec nekog uticajnog ko je u vlasti i sns-u…nazalost,tako je u svim sferama zivota..Pocevsi od radjanja,,do smrti-nazalost.Za lecenje ti treba veza,za zavrsavanje poslova u drzavnim institucijama,o poslu da i ne pricam….tuzno je sve to..Apsolutno se treba osloniti na sebe,i ni od koga ne ocekivati pomoc,uslugu….ali ipak nije na odmet da iz zadnjeg dzepa viri clanska kartica sns ..Ziveli!!!!!!!!!!!!!!

Komentari su onemogućeni.