(ВИДЕО) СНИМАК САБРАЊА БРАТСТВА „КОНСТАНТИН“ У ПАЛАНАЧКОЈ ГИМНАЗИЈИ

На Сретење Господње и Дан државности у препуној Свечаној сали Гимназије окупили су се чланови и пријатељи Братства „Константин“ да представе планове рада секција и радионица.

 Предавачи су појединачно презентовали своје програме -Дамир Живковић историја и сценски прикази, Данијела Васиљевић и Миодраг Милуновић књижевна секција, старословенски и калиграфија, Јелена Миљевић етно музичке радионице и хор, Драган Баћа Цветановић, планинарска секција и ходочашћа, Слађана Лукић разредна настава, Милан Радосављевић Аеро клуб и школа летења, Гиле Драгишић пчеларство, Наташа Миљевић фото радионица и асистениција за етно музичку секцију.

Остале секције које су предвиђене за сад, Коло српских сестара, Соколско друштво, Стари занати, Органска производња хране итд. делом су предавачи представили на претходном сабрању. Свака секција-радионица предвидела је своје акције, јавне наступе, трибине и јавне презентације.

Погледајте снимак са овог сабрања.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/video-snimak-sabranja-bratstva-konstantin-u-palanackoj-gimnaziji/