Početna » (ВИДЕО) СНИМАЛИ ЧОВЕКА КАКО ПУЗИ НА ПЕШАЧКОМ ПРЕЛАЗУ

(ВИДЕО) СНИМАЛИ ЧОВЕКА КАКО ПУЗИ НА ПЕШАЧКОМ ПРЕЛАЗУ

Други су имали шта да поруче аутору снимка

 

На видео снимку који се дели мрежама, види се човек док прелази улицу на Новом Београду и то – пузећи. Несрећни мушкарац је милио преко пешачког прелаза четвороношке, а читав призор забележило је друштво које је у том моменту седело у аутомобилу заустављеном на семафору.

Kорисници су одмах почели да нагађају шта је узрок оваквог понашања мушкарца и збијали шале на његов рачун.

„И у оваквом стању зна за ред – прелази улицу на пешачком прелазу…“, „Не бацајте петарде, уплаше се и побегну. Сад власница уместо да слави страхује где је“, „Укључују му се спороходне,аутоматски,чим пређе 2 промила…“, Нека му бар неко каже на којој је планети“, „Говедо пијано“, писали су једни.

Други су имали шта да поруче аутору снимка.

„Сви прво помисле да је узрок алкохол, а шта ако је неки здравствени проблем, губљење времена снимањем и прављењем циркуса. Чак и да је алкохол, ставите се у његову позицију“, „Изађеш ако треба позови му породицу људски је“, „Страшно“, „Овим људима је потребна помоћ“, „Греоте, каквог фукарлука има. Макар да позову полицију, хитну, да неко збрине овог несрећника“, закључују други.

You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept