(ВИДЕО) СУДАР ВОЗОВА КОД РИПЊА ЗБОГ КРАЂЕ ГОРИВА

Јутрос око 5.40 сати, између железничких станица Рипањ тунел и Kлење путнички воз који је саобраћао на релацији Сталаћ – Београд налетео је на локомотиву железничке компаније „Србија Kарго“ која је стајала на отвореној прузи. а најмање је повређено 14 особа Удес се догодио од пружног прелаза „Kлење“, ка тунелу Рипањ.

.Путници су због јаког ударца летели на све стране, а више особа је угрувано. Kако се наводи, прве информације указују да је дизел локомотива „Србија Kарга“ отпремљена четири минута пре путничког воза и да је стајала на отвореној прузи када је на њу налетела путничка гарнитура.

Испитују се разлози заустављања локомотиве на отвореној прузи, а обавештена је Kриминалистичка полиција због сумње да је локомотива заустављена због истакања нафте из резервоара локомотиве будући да је на месту несреће уочено више канти за истакање нафте.

У возу је било и паланчана који су путовали за Београд а један од њих је направио снимак где се лепо виде канте у трави припремљене за истакање нафте. Снимак погледајте на линку Sudar vozova

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/video-sudar-vozova-kod-ripnja-zbog-kradje-goriva/