Početna » (ВИДЕО) СВЕЧАНА ДОДЕЛА ДИПЛОМА МАТУРАНТИМА ОШ “ОЛГА МИЛОШЕВИЋ”

(ВИДЕО) СВЕЧАНА ДОДЕЛА ДИПЛОМА МАТУРАНТИМА ОШ „ОЛГА МИЛОШЕВИЋ“

од Паланка данас
0 Коментар

У Основној школи „Олга Милошевић“ на свечан начин додељена су сведочанства, награде одличним ученицима осмог разреда, као и Доситејеве и Вукове дипломе ученицима који су остварили одличне резултате и изузетно ангажовање у наставним, али и ваннаставним активностима. Посебне награде добиле су Срна Аранђеловић  и Емилија Маринковић– ђаци генерације и Хелена Марисављевић – спортиста генерације.


Носиоци Вукове дипломе су: Вук Андрејић, Срна Аранђеловић, Софија Вучељић, Софија Лукић, Емилија Маринковић, Хелена Марисављевић, Петар Милошевић, Катарина Перић, Нина Тодоровић, Анђелија Тројановић и Лука Шевић.

Поносни смо што је у „Олгиним“ недрима стасао и један матурант, момчина, јуначина. Уз њега и његову дивну породицу и сами смо много научили, а најпре да су љубав, вера и поверење темељ сваког напредовања. Награђени, Василије Дончић, је много напредовао у току свог школовања, и трудио  се да пређе све задате лекције, да научи што више може, а дружи се и воли безрезервно.

Ђаци генерације, Емилија Маринковић и Срна Аранђеловић добиле су од школе лаптоп и посебну награду од златаре „Тамара“ (дукат са ликом Богородице). Породица професора руског језика и књижевности, Владимира Јоцића, поклонила је вредне књиге за изузетне резултате из области руског језика, Срни Аранђеловић. Захваљујемо златари „Тамара“, породицама Поповић и Јоцић и локалној самоуправи на вредним поклонима. Спортиста генерације, Хелена Марисављевић од школе је добила поклон ваучер у Трим спорту.

Посебан печат свечаности дао је видео запис који је припремио Ученички парламент са наставницом Милицом Аврамовић, а којим је и отворен овај посебан дан.

Матуранти, честитамо на истрајности, марљивости, раду и што сте на прави начин представили школу. Увек држите отворено срце и ум. Немојте ићи стазом којом је неко пре већ ишао…прођите тамо где нема стазе и оставите траг! Наша врата ће за вас увек бити отворена.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept