Početna » (ВИДЕО) СВЕЧАНА ДОДЕЛА СВЕДОЧАНСТАВА И ДИПЛОМА У ОШ ” ОЛГА МИЛОШЕВИЋ” У СМЕДЕРЕВСКОЈ ПАЛАНЦИ

(ВИДЕО) СВЕЧАНА ДОДЕЛА СВЕДОЧАНСТАВА И ДИПЛОМА У ОШ “ ОЛГА МИЛОШЕВИЋ“ У СМЕДЕРЕВСКОЈ ПАЛАНЦИ

У Основној школи „Олга Милошевић“, уз присуство родитеља, наставника и ученика, на свечан начин додељене су награде одличним ученицима осмог разреда, Доситејеве и Вукове дипломе, као и медаље и дипломе ученицима који су остварили одличне резултате и изузетно ангажовање у наставним и ваннаставним активностима. Посебне награде добили су Јован Лах-ђак генерације и Емилија Стојановић-спортиста генерације.Ове године наша школа доделила је и специјалну награду Петри Пешић за значајан успех на међународном такмичењу у каратеу.
ОШ „Олга Милошевић“ Ђаку генерације поклонила је лаптоп, а Спортисти генерације сребрњак и ваучер за куповину спортске опреме. Нашим успешним ђацима награде су доделили и дугогодишњи пријатељи наше школе којима се овом приликом захваљујемо. Ђак генерације добио је и посебну награду, златник, од златаре „Тамара“. Породица професора руског језика и књижевности, Владимира Јоцића, ове године наградила је Павела Коваленка за изузетне резултате из руског језика а школа је добила део литературе за наставу руског језика.
За организацију свечане доделе побринуо се Ученички парламент ОШ „Олга Милошевић“


Драги наши матуранти,
док корачате кроз живот и исписујете странице својих књига, сусретаћете се са изазовима који тестирају вашу снагу и одлучност. Свака препрека коју савладате постаће камен темељац вашег успеха. А лекције, било да су стечене кроз књиге или искуства, обликоваће ваш ум. Али запамтите, успеси нису само резултат наших напора, већ и плодови љубави и подршке оних који нас окружују. Љубав је та која нас држи на окупу и даје нам снагу да идемо даље, чак и онда када нам се чини да су све наде изгубљене.
Чувајте свој образ, као симбол части и поштења, чините дела љубави, саосећања и несебичности и остављајте траг у срцима других. Свака добра реч, сваки осмех и свака пружена рука чине овај свет бољим местом.
Ширите доброту, градећи мостове наде и заједништва, ходајте храбро, волите безусловно, верујте непоколебљиво и никада не престајте да учите, јер непролазне вредности су темељ на којем почива будућност.
Срећно вам било!You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept