(ВИДЕО) СВЕЧАНО ОТВАРАЊЕ ЈЕДИНСТВЕНОГ УПРАВНОГ МЕСТА СМЕДЕРЕВСКА ПАЛАНКА У СРЕДУ 22. ЈАНУАРА

Завршени су радови на адаптацији простора намењеног за јединствено управно место. Простор у приземљу зграде општине уређен је за обједињено пружање управних радњи из надлежности  више државних органа и организација локалне самоуправе. Управно место садржи матичну службу, локалну пореску администрацију, послове писарнице, архивара, пријем захтева за остваривање права на родитељски и дечији додатак, административне послове инспекцијских служби и пошту.

Средства за адаптацију простора обезбедило је  Министарство државне управе и локалне самоуправе, тако да ће министар Бранко Ружић свечано отворити ново управно место у среду 22. јануара.

0пштина Смедеревска Паланка је међу осам локалних самоуправа у којима се реализује пилот пројекат у оквиру конкурса, које је расписало Министарство државне управе и локалне самоуправе за успостављање јединственог управног места.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/video-svecano-otvaranje-jedinstvenog-upravnog-mesta-smederevska-palanka-u-sredu-22-januara/

1 comment

    • Milan on 21/01/2020 at 13:13

    Koliko košta?

Komentari su onemogućeni.