(ВИДЕО) СВЕЧАНО ОТВОРЕНЕ 11. ВРАГОЛАСТЕ ПОЗОРИШТАРИЈЕ

У сали Градског позоришта пред препуном салом публике, углавном деце, отворене су 11. Враголасте позориштаарије, такмичарски позоришни фестивал дечијих остварења.

Позориштарије су отворили најмлађи глумци Градског позоришта, чланови Дечије сцене. Све представе ће пратити трочлани жири на чијем челу је Предраг Вуковић Пеђолино, Јасмина Димитријевић глумица театра Јоаким Вујић из Крагујевца  и Павле Јозић  управник паланачког позоришта.

Ту је и дечији жири који ће након сваке представе доделити награду за Глумца вечери и који ради у саставу Наталија Бајчић, Ксенија Зрнић, Вељко Ћосић и Петар Вуковић. Стручне разговоре након представа водиће глумац Фуад Табучић. 

Од уторка 3. октобра до суботе 7. октобра, у два дневна термина, од 15,00 и од 18,00 сати, бити извођене представе дечијих ансамбала из Малог Црнића, Јагодине, Бечеја, Црвенке, Глибовца, Зворника, Никшића, Прибоја, Сурдулице и Краљева. 

И овог пута, покровитељи Фестивала су Министарство културе и информисања Републике Србије и локална самоуправа, а значајну подршку пружили су бројни спонзори и пријатељи позоришта.

 

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/video-svecano-otvorene-11-vragolaste-pozoristarije/