понедељак, јул 15, 2024
Početna » (ВИДЕО) СВЕЧАНО УРУЧЕНИ СЕРТИФИКАТИ МЛАДИМ ВАРИОЦИМА У ПРОЈЕКТУ „ЗАВАРИВАЊЕМ ДО СИГУРНОГ ПОСЛА И БУДУЋНОСТИ ЗА МЛАДЕ“

(ВИДЕО) СВЕЧАНО УРУЧЕНИ СЕРТИФИКАТИ МЛАДИМ ВАРИОЦИМА У ПРОЈЕКТУ „ЗАВАРИВАЊЕМ ДО СИГУРНОГ ПОСЛА И БУДУЋНОСТИ ЗА МЛАДЕ“

 

Удружење грађана „Шанса“ у партнерству са Институтом „Гоша“ из Смедеревске Паланке, реализовало је Завршну конференцију у оквиру Пројекта „Заваривањем до сигурног посла и будућности за младе“.

Пројекат је спроведен по Јавном конкурсу за стимулисање различитих облика запошљавања, самозапошљавања и предузетништва младих, а који финансира Министарство туризма и омладине.

Тим поводом, данас су у Холу општине Смедеревска Паланка, у присуству помоћнице Министра туризма и омладине Снежане Жугић, генералног директора Института „Гоша“ Мирка Личине, представника локалне самоуправе и предузећа заинтересованих за пријем у радни однос обучених кандидата, додељени сертификати за полазнике који су успешно завршили обуку за МАГ тип заваривања.

У име домаћина присутне госте је поздравила Ђурђина Младеновић, заменица председника општине Смедеревска Паланка.

You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept