(ВИДЕО) ТЕМПЕРАТУРЕ У ОКВИРУ ПРОСЕКА, ПОВРЕМЕНЕ ПАДАВИНЕ, КОЛОВОЗИ ВЛАЖНИ ВОЗАЧИМА СЕ САВЕТУЈЕ ОПРЕЗ

Наредних дана се задржава право фебруарско време уз температуре које ће коначно без већих осцилација бити у оквиру просека за ово доба године. У току ноћи између четвртка и петка се слабе падавине у облику кише и суснежице очекују на подручју Баната и Београда, док ће у остатку земље бити углавном суво. У петак, након хладног јутра, током дана постепено разведравање, па ће бити и сунчаних интервала. Максималне дневне температуре у нижим пределима између 4°Ц и 6°Ц. Ветар у значајном слабљењу, променљивог правца. За дане викенда температура без битније промене у односу на петак. Повремене падавине се од суботе поподне до недеље поподне очекују јужније од Београда, углавном слабог интензитета. На планинама ће падати снег уз повећање висине снежног покривача, док ће у нижим пределима највећим делом падавине бити у облику кише и суснежице. У току ноћи између суботе и недеље, као и у недељу ујутру снег је могућ и у нижим пределима. Ветар слаб до умерен северних праваца.

Суво уз сунчане интервале и нешто више температуре се очекује у понедељак. Температура средином дана између 5°Ц и 8°Ц. Ново наоблачење са падавина је све изгледније у уторак и среду.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/video-temperature-u-okviru-proseka-povremene-padavine-kolovozi-vlazni-vozacima-se-savetuje-oprez/