(ВИДЕО) ТИЈАНА ВУЧЕТИЋ ГОШЋА ЗИМСКИХ ЧАРОЛИЈА У ПАЛАНЦИ

У оквиру Зимских дечијих чаролија, које ће у Смедеревској Палани трајати до 20. фебруара,гошћа на клизалишту је у суботу  била Тијана Вучетић ликовни педагог и графички дизајнер, глумица и вокални солиста женског ансамбла Ђердан.

У предивној атмосфери гошћа је певала Kосовске изворне и одабране новокомпоноване песме.

Тијана Вучетић популарна певачица и глумица рођена је у Београду 1979. године. Завршила је ликовну уметност на Високој школи ликовних и примењених уметности у Београду, такође и школу за дизајн. Из детињства велика жеља да постане певачица, остварила јој се на почетку каријере, у сарадњи са KУД-у “ЛОЛА”.

Ментор јој је био чувени савременик и колега прослављеног Царевца, Жарко Милановић. Снимила је неколико песама аутора Зорана Милојевића и Владе Тодосијевића.

Своје певачко умеће потврдила је у вокално инструменталном ансамблу Ђердан, чији је уметнички руководилац била легендарна Мира Васиљевић. Случајан сусрет са филмским магом, глумцем и редитељем Радошем Бајићем, јој је из корена променио живот и донео славу! Добила је улогу Петројке, коју је сјајно одиграла у најгледанијој хумористичкој серији “Село гори а баба се чешља”.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/video-tijana-vucetic-gosca-zimskih-carolija-u-palanci/