(ВИДЕО) ТИМ РУСКИХ ЛЕКАРА СПЕЦИЈАЛИСТА ПОСЕТИО ОБ „СТЕФАН ВИСОКИ“ У СМЕДЕРЕВСКОЈ ПАЛАНЦИ

Лекари, епидемиолози и стручњаци из Русије који бораве у Србији ради пружања помоћи у борби против вируса корона, посетили су данас Општу Болницу „Стефан Високи“ и Дом здравља у Смедеревској Паланци.

Тим руских стручњака се овом приликом упознао са условима рада и тренутном ситуацијом у овим здравственим установама. Приликом посете договорена је комплетна дезинфекција ове две установе.

Захваљујући руским стручњацима, српски лекари савладавају нове методе, лечења и бриге о пацијентима који су оболели од covidа 19, а такође се упознају и са значајем санитарне обраде просторија. Руски стручњаци истичу да је кључ ефикасности пажљиво придржавање инструкција. Руске АБХО јединице су успеле да до сада дезинфикују више од 65.000 квадрата потенцијално контаминираног простора у болницама у Србији и настављају планске активности док траје ванредно стање.

Састанку са Руским стручним тимом, присуствовао је Небојша Павловић начелник Подунавског окружног округа, Никола Вучен председник општине Смедеревска Паланка и др Никола Ристић директор Опште болнице „Стефан Високи“.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/video-tim-ruskih-lekara-specijalista-posetio-ob-stefan-visoki-u-smederevskoj-palanci/

5 comments

Preskočiti na obrazac za komentare

  • vasa svica on 01/05/2020 at 09:38

  u Svajcarskoj ima svaki bolesnik svoj TV…. a ovde nema ni potrebe, bar da je cisto i da ima lekova…. ali nema ni toga. Ima samo propaganda

  • Aca on 30/04/2020 at 11:16

  Sklanjajte televizore u bolnici jer Rusi prskaju sve na šta naiđu! Na VMA su sve televizore uništili…..

   • N.N. on 30/04/2020 at 13:20

   Hahahaa koji televizori u našoj bolnici?

    • Aca on 30/04/2020 at 15:03

    Kako koji televizori? Pa oni u prostorijama za sestre i tehničare, a u svakoj ima po, najmanje, jedan televizor i pored kojih provode najviše vremena umesto da pružaju negu pacijentima! A i oni u lekarskim sobama! Valjda niste mislili da postoje televizori u bolesničkim sobama??? Toga ima samo u Švajcarskoj!

   • Vesna Dimic on 01/05/2020 at 12:34

   Eeeee daleko je svajcarska….

Komentari su onemogućeni.