(ВИДЕО) ТРЕЋИ ПРОДАЈНИ ОБЈЕКАТ „ПЕКАРЕ ПРВА“ ОТВОРЕН У СМЕДЕРЕВСКОЈ ПАЛАНЦИ

„Пекара ПРВА“ је отворила и трећи продајни објекат у Смедеревској Паланци у улици Првог српског устанка 143 , близу ОШ ХИМ. Квалитет и широк асортиман производа, са којим су се Паланчани већ упознали, сада је доступан и на овој локацији. Пријатан амбијент, квалитетна услуга и љубазно особље су препознатљив знак „Пекаре ПРВА“

У понуди се налази комплетан пекарски програм хлеб, бурек, мантије, разна пецива… комплетан интегрални програм укључујући производе од коприве, хељде са додатком чиа семена као и хроно производи.

Оно што нема у другим пекарама, а може се наћи у „Пекари ПРВА“,  је програм куваних јела (гулаш, бечка шницла, пилећи батак, супе, јунећа и пилећа чорба…) који се свакодневно мењају на јеловнику а током поста као и средом и петком постоји и велики избор посне хране. Поред овога у понуди је и велики број салата за понети а нису заборављени ни љубитељи слаткиша тако да се у понуди налази и широка лепеза колача и торти.

Телефон за иформације 069 5522 119

 

 

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/video-treci-prodajni-objekat-pekare-prva-otvoren-u-smederevskoj-palanci/

5 comments

Preskočiti na obrazac za komentare

  • JELENA on 29/04/2021 at 21:23

  Prelepo, najbolja pekara, super sto se otvorila i u ovom delu grada. Basta apsolutno ne smeta pesacima. Ali moraju palancani da zvocaju, jedino to umeju.

  • mira on 28/04/2021 at 20:43

  I tu da sedis da jedes par metara prekoputa kontejnera ,i na trotoaru,uz pesacki prelaz,pa stvarno je palanka palanka……

  • MILICA on 28/04/2021 at 18:55

  Ja sam lepo prosla trottoarom sa kolicima ne smeta basta.

  • Savestan građanin on 28/04/2021 at 17:31

  Bašta nasred trotoara,a pešaci idu kolovozom. BRUKA I SRAMOTA!

  • неко и нико on 28/04/2021 at 09:59

  па добро шта ће на тротоару, аман људи

Komentari su onemogućeni.