(ВИДЕО) У КОПОРИНУ НАТАЛИЈА КОВАЧЕВИЋ ГОВОРИЛА О ЧУДИМА СВЕТОГ НЕКТАРИЈА

У недељу 7. октобра у манастиру Копорин, је након Литургије прочитан Акатист Светом Нектарију, а о њему и његовим чудима као и о старцу Нектарију Виталису, говорила је Наталија Ковачевић из Атине, која је родом из Ваљева и која је најзаслужнија за подизање цркве овом светитељу у Ваљеву.

Она је била духовно чудо старца Нектарија Виталиса, па је испричала многа чуда овог великог духовника који се упокојио 8.2.2018. године. Такође је овом приликом промовисана и књига „Наш Свети Нектарије“ као и ЦД који иде уз књигу, Саше Живановића Шумадинаца, који је књигу посветио двојици Светих Стараца Светом Нектарију Егинском и Старцу Нектарију Виталису Новом.

Многа чуда Господ је учинио и чини на молитве Светог Нектарија. Приписују му до сада неколико хиљада учињених чуда, која су објављена у разним књигама, а сигурно има много више оних која нису записана и која Светитељ непрестано исписује по срцима многих који му се обраћају за помоћ.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/video-u-koporinu-natalija-kovacevic-govorila-o-cudima-svetog-nektarija/