Početna » (ВИДЕО) У ПАЛАНЦИ ОДРЖАН СЕМИНАР ЗА СПОРТСКЕ СТРУЧЊАКЕ КОЈИ РАДЕ СА МЛАДИМ ПЛАНИНАРИМА

(ВИДЕО) У ПАЛАНЦИ ОДРЖАН СЕМИНАР ЗА СПОРТСКЕ СТРУЧЊАКЕ КОЈИ РАДЕ СА МЛАДИМ ПЛАНИНАРИМА

од Паланка данас
0 Коментар

У Смедеревској Паланци у суботу 11.фебруара 2023.године у основној школи Олга Милошевић одржан је семинар за усавршавање спортских стручњака и других заинтересованих, на тему рада са младима у планинарству.
Присуством на семинару спортски стручњаци са дозволом за рад у ПСС-у су остварили и бодове за обнављање лиценце. Осталима је учешће на семинару приближило тематику рада са младима у планинарству.Семинар су водили чланови Kомисије за рад са младима ПССа. Поред тога, учесницима су се обратили и панелисти из разних клубова и школа које раде са младима, и који су презентовали своје примере добре праксе.

Организатор и домаћин семинара су били СО Смед. Паланка, ОШ „Олга Милошевић”, ПОСК Јасеница и Школски спортски савез Смедеревске Паланке. Семинар је био бесплатан, а домаћини су обезбедили бесплатан ручак као и освежења током дана на паузама.
Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept