(ВИДЕО) У ПАЛАНЦИ ОДРЖАНО 3. КОЛО ЛЕТЊЕ ЛИГЕ У АТЛЕТИЦИ ЗА МЛАЂЕ КАТЕГОРИЈЕ

У суботу 11.08.2018 год., на градском стадиону у Смедеревској Паланци у организацији Атлетског савеза централне Србије и  А.К. Јасеница, одржано је 3. коло овогодишње летње лиге. Учествовало је 17 клубова и преко 180 такмичара.
Атлетски клуб „Јасеница“ је представљало 40 такмичара и освојилено је 26 медаља, 12 златних, 6 сребрних и 8 бронзане.
Златне медаље су освојили:
Маја Вићентијевић у дисциплиинама бацање вортекса и 60 мет. за млађе пионирке, Бранко Басарић у дисциплинама бацање вортекса и 300 метара, Нина Стајић у бацању вортекса за АШ „Б“,Дуња Будимир у дисциплинама скокудаљ из зоне и 60 метара за АШ „А“, Милан Стевановић у скокуудаљ из зоне за АШ „Б“,Милена Михајловић у скокуудаљ за АШ“Б“,ИИва Семенјук на 60 мет. за АШ“А“,Павле Вујић у дисциплини 60 мет. за АШ“Б“ и Богдан Митровић у двобоју за АШ „Ц“.
Сребрне медаљ су освојили:
Павле Вујић у дисциплини бацање вортекса за АШ“Б“,Ива Семенјук у скокуудаљ за АШ „А“, Михајло Михаиловиић у скокуудаљ из зоне за АШ Б“, Лука ЂШорђевић у скокуудаљ из зоне за млађе пионире, Ема Стајић у скокуудаљ за млађе пионирке и Павле Митровић на 300 метара за АШ“А“.
Бронзане медаље су освојили:
Марко Савић у бацању вортекса за АШ „А“, Павле Давидовић на 60 мет. за млађе пионире,Мила Милосављевић на 60 мет. за млађе пионирке,Милена Михаиловић на 60 мет. за АШ „Б“,Филип Радосављевић на 60 мет. за АШ“А“, Милан Стевановић на 60 мет. за АШ“Б“,Лука Ђорђевић на 300 мет. у конкуренцији млађих пионира и Нина Ћертић у двобоју за АШ“Ц“.
После званичног програма, одржана је и промотивна мешовита трка штафета 8×50 метара где су учествовали по двоје из све три атлетске школе као и по један млађи пиионир и млађа пионирка. Учествовало је 5 штафета, Јасеница 1, Панонија из Панчева, Јасеница 2, А.К.Крушевац и А.К. Чачак.
Победила је икипа Јасеница 2,2. место је освојила екипа А.К.Чачка ,3. место је заузела Јасеница 1,4. местоПанонија и 5. место А.К.Крушевац.

 

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/video-u-palanci-odrzano-3-kolo-letnje-lige-u-atletici-za-mladje-kategorije/