(ВИДЕО) „ВЕЛИКАНИ НАШЕ СЛАВНЕ ПРОШЛОСТИ“ ИЗЛОЖБА СЛИКА У ФОАЈЕУ ГРАДСКОГ ПОЗОРИШТА

Удружење потомака ратника 1912/1920 Смед.  Паланка, Културни центар и  Општина Смед Паланка организовали су изложбу слика српских великана генерала првог светског рата „Великани наше славне прошлости“ сликарке Љиљане Стевановић из Београда, родом из Голобока,  у  фоајеу Градског позоришта  у Паланци са скромним програмом.

Изложбу је отворио заменик Родољуб Станимировић, заменик председник СО Смед. Паланка, потом је госте поздравио председник удружења потомака Милан Тодоровић и председник савеза потомака 1912/1920 Србије пуковник Љубомир Марковић као и аутор изложбе Љиљана Стевановић.

У програму је наш познати песник Милован Петровић изговорио своје песме а учесници из ОШ ХИМ су се такође представили у поетском и музичком делу.

Према најавама Милана Тодоровића изложба ће бити представљена на још неколико локација у Паланци како би што већи број грађана могао да је види а у међувремену можете је погледати у фоајеу позоришта од 9 до 17 часова свакодневно.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/video-velikani-nase-slavne-proslosti-izlozba-slika-u-foajeu-gradskog-pozorista/