(ВИДЕО) ВЕСЕЛИН ШЉИВАНЧАНИН ОДРЖАО ТРИБИНУ У ГРАДСКОМ ПОЗОРИШТУ

Уз громогласан аплауз упрепуној сали Градског позоришта дочекан је излазак на сцену пуковника у пензији Веселина Шљиванчанина. Трибину је обележило велико интересовање и посета грађана наше општине уз присуство функционера локалне самоуправе и Општинског одбора СНС.

Пуковник у пензији Веселин Шљиванчанин је имао пуно тога да каже присутнима. У његовом излагању било је речи о збивањима у рату из 1991. године и његовој војничкој улози у том рату, хашкој оптужници и суђењу, како се бранио и борио за истину. Шљиванчанин је истакао да је као и многи наши генерали и политичари био препуштен на милост и немилост Хашком трибуналу без помоћи и подршке државе и да му је у тим тренуцима једино помогао Александар Вучић.

Говорећи о књигама које је написао (“Сине буди човек”, “Бранио сам истину” и “Мед и жуч”) осврнуо се на затворске дане у Хашком трибуналу, открио какво је било понашање других оптуженика, говори о добу “када су га сви волели, хвалили и тапшали по рамену, па је дошло време да га хапсе и разбијају му стан’’.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/video-veselin-sljivancanin-odrzao-tribinu-u-gradskom-pozoristu/