(ВИДЕО) ВУЧЕН И ПАВЛОВИЋ ОБИШЛИ РЕКОНСТРУИСАНИ КОШАРКАШКИ ТЕРЕН У ОШ „ОЛГА МИЛОШЕВИЋ“

У ОШ „Олга Милошевић“ завршена реконструкција спортског  терена који је пресвучен спортском мултифункционалним гуменом подлогом.

Реконструисан терен ће унапредити реализацију наставе физичког васпитања ученика Основне школе „Олга Милошевић“, али ће допринети и популаризацији рекреативног спорта међу становницима наше општине.

Овакве гумене подлоге на терену умањују ризик од повреда и стварају оптималнe условe за успешна и безбедна спортска такмичења.

 Завршене радове на терену за мале спортове. обишли су председник општине господин Никола Вучен и начелник Подунавског округа господин Небојша Павловић, њихов домаћин је био Дарко Димитријевић, директор ОШ „Олга Милошевић“, која је од његовог доласка на ову функију доживела праву ренесансу и препород.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/video-vucen-i-pavlovic-obisli-rekonstruisani-kosarkaski-teren-u-os-olga-milosevic/

1 comment

    • Jojo on 04/06/2020 at 19:07

    Ja vidim jednog coveka kome svaka cast na sposobnosti da pilva koja god stranka bila na vlasti a da se ne pokvasi.. a za ova dva decaka koji su kao politicari(sprdnja) u ovim bistrim pogledima svakoj osobi koja ima pola mozga bice sve jasno sta mislim…

Komentari su onemogućeni.