(ВИДЕО) ВУЧЕН НАЈАВИО ОТВАРАЊЕ ЗЕЛЕНЕ ПИЈАЦЕ И МАЛОГ БУВЉАКА

Никола Вучен, председник општине Смедеревска Паланка и командант Општинског штаба за ванредне ситуације, је најавио отварање зелене пијаце и малог бувљака у Паланци за среду 22. април.

Вучен је истакао да продавци и грађани који посећују пијацу морају да поштују све мере заштите које су прописане, а то је ношење заштитне маске и рукавица. Такође, је рекао да ће у почетку бити отворене све четири капије на пијаци и да ће се пратити ситуација, тј. да ли се не ствара превише гужве. Поред пијаце ће радити и продавци цвећа који ће такође морати да поштују одређену дистанцу и мере заштите.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/video-vucen-najavio-otvaranje-zelene-pijace-i-malog-buvljaka/

4 comments

Preskočiti na obrazac za komentare

  • Istina on 22/04/2020 at 15:58

  Jel ga nije sramota za ovo sto prica.
  Gde su paketi za socijalno ugrozene
  Gde su paketi za penzionere sa manjim primanjima od 30.000din
  Od cega su oni Digi kupili stanove u parku
  Kako su dali dozvolu za izgradnju zgrade kad je dozvoljena gradnja 1+2 sprat.
  Ko je zaposlio Vladu omladinca ukulturni centar
  Koliko je samphranih roditelja ostalo bez posla
  Gde su pare od Vasara i sajma svakog 15
  Zasto je poskupeo vrtic u Palanci u sada martu

  • Učitelj on 21/04/2020 at 16:28

  Skrenuo bih pažnju da je u Srbiji uvedeno vanredno stanje a ne vanredna situacija pa stoga i preporuka gospodinu Vučenu, portalu „Palanka danas“ i lokalnoj televiziji Jasenica da razgraniče te dve, veoma različite stvari, ustavom i zakonom regulisane!
  Vidim da svi, pa i sam gospodin Vučen, krizni štab u opštini Palanka nazivaju i potpisuju sa “ krizni štab za vanredne situacije“ a Vučena potpisuju, a i sam se predstavlja kao “ komandant kriznog štaba za vanredne situacije“!!! Nema vanredne situacije!!! Na snazi je vanredno stanje na celoj teritoriji Republike Srbije a samim tim i na teritoriji opštine Smederevska Palanka! U ustavu i zakonu Republike Srbije su te dve stvari strogo razgraničene! Nije mi jasno da je vama to sve isto!
  U tom slučaju, može da postoji samo krizni štab za teritoriju opštine Smed. Palanka kao i samo komandant kriznog štaba za teritoriju opštine Smed. Palanka! Nema pomena termina „vanredna situacija“!!! Krajnje je vreme da se vodi računa šta se piše i šta se izgovara ako hoćemo da budemo ozbiljna lokalna samouprava!

  • Kurir on 21/04/2020 at 14:53

  Što niste renovirali pijacu ovih mesec dana što nije radila a pare su stigle za izvođenje radova?

   • Učitelj on 21/04/2020 at 18:15

   Niste informisani! Gospodin Vučen je lepo objasnio da su novčana sredstva dodeljena lokalnoj samoupravi i da će rekonstrukcija zelene pijace početi nakon ukidanja vanrednog stanja! E sad, da li će obećanje gospodina Vučena biti i ostvareno, videćemo! Javno je obećao!

Komentari su onemogućeni.