Početna » (ВИДЕО) ВУЧЕН ОБИШАО РАДОВЕ НА РЕКОНСТРУКЦИЈИ ПУТА СМЕДЕРЕВСКА ПАЛАНКА-МАЛА ПЛАНА

(ВИДЕО) ВУЧЕН ОБИШАО РАДОВЕ НА РЕКОНСТРУКЦИЈИ ПУТА СМЕДЕРЕВСКА ПАЛАНКА-МАЛА ПЛАНА

од Паланка данас
0 Коментар

Никола Вучен председник општине Смедеревска Паланка данас је обишао радове на реконструкцији пута Смедеревска Паланка-Мала Плана. Том приликом Вучен је рекао:

Данас смо обишли радове на реконструкцији пута Мала Плана – Смедеревска Паланка где се тренутно обављају припремни радови за изградњу тротоара у дужини од 2,5 километара, од улице 20. јула до шуме Микуља.

Поред реконструкције самог пута, изградња тротоара биће од велике користи грађанима који живе у овом делу града, али и онима који ће желети да прошетају до нашег, некада, најпознатијег излетишта које ће ускоро бити враћено намени. У току је израда пројекта за реконструкцију Извиђачког дома, самог прилаза и простора око дома.

Радови на реконструкцији пута Паланка-Мала Плана, у укупној дужини од 5 километара, обухватиће изградњу тротоара са обостраним ивичњацима у дужини од 2,5 километара, нову уличну лед расвету и нову саобраћајну сигнализацију.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept