(ВИДЕО) ВУЧЕН УРУЧИО НОВ НАМЕШТАЈ ВРТИЋУ „СУНЦЕ“ У КУСАТКУ

Вртић “Сунце” ПУ “Чика Јова Змај” у Kусатку, је данас добио нов намештај који је обезбедила локална самоуправа.

Вртићу је испоручено 75 столица, 22 стола и 6 ормарића за дечије кревете.  Никола Вучен, председник општине Смедеревска Паланка је тим поводом рекао: ”Деца су наше највеће благо. У Kусатку ове године уписан рекордан број малишана који похађају ову предшколску установу. Највише малишана у најмлађој групи , њих 14 у овом тренутку борави у условима који тренутно нису адекватни за толико велики број малишана. Покушаћемо да што пре нађемо решење да проширимо капацитете и омогућимо нашим малишанима још боље услове.
Наша данашња посета је била поводом опремања вртића намештајем , заменили смо стари намештај новим. Почели смо од сеоских вртића и наредних неколико дана обићи ћемо све вртиће на нашој територији. План је да до краја године заменимо комплетан намешта који укључујје нове столице, столове и ормаре за дечије креветића. Намештај који се тренутно користи је стар преко 35 година и никада није обнављан.
Хвала деци и васпитачима на поклону, трудићемо се да обезбедимо најбоље услове за њихов боравак у вртићимима широм наше Општине.”

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/video-vucen-urucio-nov-namestaj-vrticu-sunce-u-kusatku/