Početna » (ВИДЕО) ЗА ПОНЕДЕЉАК 18. ДЕЦЕМБАР ЗАКАЗАНА 14. СЕДНИЦА СО СМЕДЕРЕВСКА ПАЛАНКА

(ВИДЕО) ЗА ПОНЕДЕЉАК 18. ДЕЦЕМБАР ЗАКАЗАНА 14. СЕДНИЦА СО СМЕДЕРЕВСКА ПАЛАНКА

Председница СО Смедеревска Паланка Радмила Радисављевић заказала је 14.седницу локалног парламента за понедељак 18. децембар.

од Паланка данас
0 Коментар

 

Дневним редом предвиђено је 29 тачака за разматрање и евентуално усвајање.Одборници ће између осталог расправљати о Предлогу одлуке о ребалансу буџета за 2023. као и предлог Извештаја о извршењу буџета за првих 9 месеци ове године.Пред одборницима ће се наћи и Предлог одлуке о буџету Општине Смедеревска Паланка за 2024.годину, предлог Плана јавног здравља општине за период од 2023-2028.,

Решења о давању сагласности на измене и допуне плана и пословања јавних предузећа и установа за текућу годину. Међу планираним тачкама су и Предлог Програма уређивања земљишта, изградње и одржавања комуналне инфраструктуре у општини Смедееревска Паланка са финансијским планом за 2024, као и програми коришћења субвенција ЈКП Водовод, ЈКП Паланка 2020, ЈП Паланка развој и ЈП Морава за 2024.годину.

У оквиру 14.седнице , на дневном реду су и Планови пословања установа у надлежности локалне самоуправе.

Седница је заказана за 10 сатиPovezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept