(ВИДЕО) ЖИТЕЉИ УЛИЦЕ ВАСЕ ПЕЛАГИЋА ПРОСЛАВИЛИ ЗАВРШЕТАК АСФАЛТИРАЊА ЊИХОВЕ УЛИЦЕ

Радови на асфалтирању улице Васе Пелагића у Смедеревској Паланци су завршени и житељи овог дела Паланке су након вишегодишњих мука решили овај проблем. Поводом завршетка радова грађани су приредили и малу прославу у знак захвалности локалној самоуправи, па је Никола Вучен, председник општине Смедеревска Паланка са Небојшом Павловићем начелником Подунавског округа, био гост на овој свечаности.

Свечану врпцу, која је на симболичан начин означила отварање улице, пресекао је председник Вучен са најстаријим мештанином улице који ове године пуни 92 године, а ту је био присутан и најмлађи житељ у улици, стар само месец дана, који је блажено дремао у својим колицима.

Председник, Никола Вучен захвалио се на гостопримству и изнео грађанима планове који ће бити реализовани до краја ове и наредне године. – Циљ нам је да свака улуца у граду изгледа овако. У реконструкцију ове улице Република Србија издвојила је 25 милиона динара. Следеће године урадићемо водоводну и канализациону мрежу укључујући и попречне улице, истакао је Вучен.

Нада Цокић, такође становник ове улице истакла је да више од две деценије грађани моле власт да се асфалтира улица Васе Пелагића. – Писали смо свима али нико није имао разумевања за нас. Али дочекасмо и тај дан да се након свих оних раскопавања улица најзад среди.

Како је све то изгледало пре три године можете видети у прилогу који смо тада направили на позив Наде Цокић.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/video-zitelji-ulice-vase-pelagica-proslavili-zavrsetak-asfaltiranja-njihove-ulice/

2 comments

    • Ивана on 16/06/2020 at 09:15

    Ово је заиста јадно и тужно. Како неко рече: захвалити власти што вам је од вашег новца направила пут, исто је као и аплаудирати банкомату што вам је дао новац са вашег рачуна.

    • Aleksandar on 14/06/2020 at 22:47

    Koliko se razumem u politiku, mi poreze plaćamo da bi vi sve to radili…

Komentari su onemogućeni.