Početna » ВИДОВДАНСКА АКАДЕМИЈА ОШ “ХЕРОЈ ИВАН МУКЕР” ИЗ СМЕДЕРЕВСКЕ ПАЛАНКЕ

ВИДОВДАНСКА АКАДЕМИЈА ОШ „ХЕРОЈ ИВАН МУКЕР“ ИЗ СМЕДЕРЕВСКЕ ПАЛАНКЕ

На Видовдан је у холу ОШ „Херој Иван Мукер“, у предивној атмосфери и у присуству ученика, њихових породица, наставника и другова, уприличена свечана додела књига, диплома и награда најбољим ученицима школе.
Ова школске године ученици свих разреда су показали изузетно залагање и успех на свим нивоима одржаних такмичења и заслужно су традиционално, на Видовдан, награђени за свој рад.

Посебна пажња је посвећена ученицима осмог разреда, који су са изузетним успехом завршили основну школу и сходно томе награђени књигама, Доситејевим и Вуковим дипломама.Са поносом истичемо да ове године наша школа има 15 Вуковаца.Ђак генерације је Миа Јовановић, а спортиста генерације Андреја Радисављевић, којима је директорка школе Драгана Ристић уручила посебне вредне награде.

Новчане награде и захвалнице директорка је уручила и Огњену Милановићу, ученику осмог разреда, који је ове године освојио друго место на Републичком такмичењу из енглеског језика и Лени Радојичић, ученици седмог разреда, која је на Републичком такмичењу из књижевности освојила треће место.

Ове године су награђени и наши ученици који су нас изузетно представили на Школској олимпијади и донели на нам два злата:Момир Билановић појединачно стрељаштво, као и екипно у тиму који су још чинили Андреј Мартаћ и Теодор Луковић.Млади изузетно успешни атлетичар Сава Милошевић, ученик трећег разреда, такође је награђен посебном новчаном наградом за треће место на Школској олимпијади, као и наш успешни каратиста Светислав Јевремовић, такође за треће место на истом такмичењу.

Посебне Видовданске награде добили су и наставници, који су заједничким снагама са својим ученицима ове године остварили сјајне резултате: Јелена Рајић, Светлана Стевановић, Лидија Пешић, Матилда Петрић, Милена Петровић, Драгутин Ђорђевић и Ђорђе Стојановић.

Браво за успех, желимо им сву срећу и наредних година!You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept