Početna » ВИШЕ ОД 1.600 ФИРМИ У СРБИЈИ ПРЕД БАНKРОТОМ! Само од почетка године отворено више од 200 НОВИХ СТЕЧАЈЕВА

ВИШЕ ОД 1.600 ФИРМИ У СРБИЈИ ПРЕД БАНKРОТОМ! Само од почетка године отворено више од 200 НОВИХ СТЕЧАЈЕВА

Објављени најновији подаци

од Паланка данас
0 Коментар

Према подацима којима располаже Агенција за лиценцирање стечајних управника, до 2. августа 2023. обустављена су 773 стечајна поступка.У Србији су, према подацима Агенције за лиценцирање стечајних управника, на дан 2. август била активна 1.603 стечајна поступка.

У тај број не улазе стечајни поступци који се воде по Закону о принудном поравнању, стечају и ликвидацији и стечајни поступци банака и осигуравајућих друштава, за које је надлежна Агенција за осигурање депозита.

Од почетка године до 2. августа отворена су 224 стечајна поступка на територији Србије, објавила је АЛСУ. Према подацима којима располаже Агенција за лиценцирање стечајних управника, до 2. августа 2023. обустављена су 773 стечајна поступка.

Укупно је до тог датума закључено 6.618 стечајних поступака на територији Србије. Такође, укупно просечно време трајања за 8.994 стечајна поступка је три године, један месец и 29 дана (активни, обустављени и закључени), а укупно просечно време трајања за стечајне поступке покренуте по Закону о стечајном поступку (укупно 5.252 поступка) је четири године, један месец и девет дана

За стечајне поступке – покренуте по Закону о стечају (укупно 3.742) – просечно време трајања је једну годину, 10 месеци и пет дана.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept