Početna » ВИШЕ ОД ПОЛОВИНЕ КОНТРОЛИСАНИХ ВОЗАЧА КАМИОНА ИЛИ АУТОБУСА ПРЕКРШИЛО ПРОПИСЕ

ВИШЕ ОД ПОЛОВИНЕ КОНТРОЛИСАНИХ ВОЗАЧА КАМИОНА ИЛИ АУТОБУСА ПРЕКРШИЛО ПРОПИСЕ

ТОКОМ акције појачане контроле саобраћаја усмерене на откривање прекршаја које чине возачи аутобуса и теретних возила, спроведене од 6. до 12. новембра у 30 европских земаља чланица организације ROADPOL (мрежа саобраћајних полиција Европе), саобраћајна полиција је контролисала 11.111 возила и открила 6.612 прекршаја, од којих 496 прекршаја возача аутобуса и 6.116 прекршаја возача теретних возила.

од Паланка данас
0 Коментар

Више од трећине возача аутобуса и теретних возила, укупно 2.334, санкционисано је због прекорачења времена управљања и других прекршаја везаних за тахографе, док је 1.215 возача, односно чланова посаде возила, санкционисано због непоседовања одговарајуће документације.Из саобраћаја су искључена 22 возача која су управљала возилом под дејством алкохола.

Управа саобраћајне полиције и у наредном периоду наставиће са контролом аутобуса и теретних возила, како би се сачувала безбедност свих учесника у саобраћају.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept