Početna » ВОЗАЧИ СЕ ДОСЕТИЛИ НОВОГ НАЧИНА ЗА ИЗБЕГАВАЊЕ KАЗНЕ: Ово раде са ТАБЛИЦАМА, казна је и до 5 ГОДИНА ЗАТВОРА 

ВОЗАЧИ СЕ ДОСЕТИЛИ НОВОГ НАЧИНА ЗА ИЗБЕГАВАЊЕ KАЗНЕ: Ово раде са ТАБЛИЦАМА, казна је и до 5 ГОДИНА ЗАТВОРА 

Дамир Окановић каже да овде могу доживети непријатност возачи чија регистрарска ознака гласи онако како изгледа ова фалсификована

од Паланка данас
0 Коментар

Поједини возачи у Србији долазе на разне идеје како би избегли саобраћајне казне, а неки од њих чак прелепљују слова на регистарским таблицама и тако чине кривично дело за које је запрећена казна и до пет година затвора!Раније су возачи, како би избегли казне, скидали таблице, лепили самолепљиве траке, прекривали их крпама, а сада чак лепе беле траке и то како би постојеће слово, уколико је могуће, личило на друго слово.

– Сакрио „Е“ са „F“ на таблици, некоме ће да стижу казне – наводи се у објави на сторију Инстаграм профила „мој_бео_град_“.

Овај корисник приложио је и фотографију.

Дамир Окановић директор Kомитета за безбеност саобраћаја каже за Kурир да овде могу доживети непријатност возачи чија регистрарска ознака гласи онако како изгледа ова фалсификована.

– Сви системи који има МУП за препознавање таблица, имају и камеру, дакле за сваки прекршај може да се премота снимак и да се утврди који је заиста аутомобил у питању, али свакако ово може довести у непријатност власника такве таблице – наводи Окановић.

Додаје да је овде реч о кривичном делу фалисификовања јавне исправе, а да је запрећена казна за то дело од 3 месеца до 5 година затвора.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept