Početna » ВОЗЗи престаје са радом због „злоупотреба и неспремности региона за дигитализацију“

ВОЗЗи престаје са радом због „злоупотреба и неспремности региона за дигитализацију“

од Паланка данас
0 Коментар

Корисници познате домаће апликације за помоћ на путу ВОЗЗи добили су обавештење путем мејла да ВОЗЗи апликација, продаја пакета и пружање услуга помоћи на путу престаје са радом и „бива суспендована“.„Након врло мучне борбе за опстанак на домаћем тржишту, тим Компаније заједно са њеним оснивачем, морао је да донесе ову, за нас врло болну одлуку. На жалост, ми нисмо више у стању да се боримо против злоупотреба које су присутне у овом послу и са чињеницом да наш регион једноставно није спреман за дигитализацију и транспарентно пословање“, објавили су из компаније ВОЗЗи Холдинг Б.В.

Надамо се да нам свима долазе нека боља и срећнија времена, навели су у обавештењу које је корисницима стигло током ноћи између понедељка и уторка.

ВОЗЗи Холдинг Б.В. је компанија са седиштем у Холандији, али је док је њен заступник Владимир Шијаковић, који је и осмислио апликацију ВОЗЗи, која је пре лансирања 2017. године била позната и као стартап са именом „Миле Цвик“.

На порталу ВОЗЗи стоји да на територији бивше Југославије имају више од 100.000 регистрованих корисника апликације као и мрежу од 1.500 партнера – камиона и шлепера, док је Шијаковић у изјавама за медије током 2022. најављивао излазак на тржишта Румуније, Мађарске и Бугарске.

Корисницима апликације нису за сада предочени детаљнији разлози гашења услуге, али су позвани да „за даље информације о току развоја“ контактирају подршку на support@vozzi.app.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept