ВУЧЕН НАЈАВИО РЕКОНСТРУКЦИЈУ 75,5 КИЛОМЕТАРА РЕГИОНАЛНИХ ПУТЕВА У ПАЛАНАЧКОЈ ОПШТИНИ

Никола Вучен, председник општине Смедеревска Паланка је на свом ФБ профилу најавио реконструкцију 75,5 километара регионалних путева. Тренутно се ради пут до Селевца, што је уједно и најдужа деоница а до краја 2022. године урадиће се и остали путни правци.

Поштовани суграђани,
Поред многобројних инфраструктурних радова који се тренутно изводе на територији наше општине, настављају се радови на реконструкцији регионалног пута Паланка – Азања – Селевац на дужини од 20 километара. Свакако једна од најзначајних саобраћајница која повезује Паланку са изласком на ауто пут код Kолара а уједно пролази кроз највећа села наше општине. Ова деоница није реконструисана више од 40 година, оно што је важно да се уз реконструкцију коловоза раде и пешачке стазе и тротоари у Азањи и Селевцу. Ширина пута када се рекоантрукција заврши биће 6,8 метара што ће свакако омогућити много безбеднији саобраћај за све учеснике. Ових дана се полако излази из атара Азање и улази на територију Селевца.
Велика захвалност и нашем председнику Александру Вучићу и помоћи коју пружа нашим грађанима кроз овакве инфраструктурне пројекте. Никада се није оволико улагало у нашу Општину а Паланка ће до краја 2022 године имати реконструисане све регионалне путеве на територији Општине и то :
Паланка – Плана = 13,5 км
Паланка – Азања – Селевац = 20 км
Селевац – Бачинац 4 км
Паланка – Kрњево = 13 км
Паланка – Михајловац ( Влашки До) 13 км
Паланка – Мала Плана 5 км
Паланка – Рача 7 км

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/vucen-najavio-rekonstrukciju-725-kilometara-regionalnih-puteva-u-palanackoj-opstini/