ВУЧЕН ПОДРЖАО ИНИЦИЈАТИВУ РОДИТЕЉА ИЗ РАТАРА

Никола Вучен предсецдник општине Смедеревска Паланка, данас је у селу Ратари одржао састанак са родитељима, који су покренули иницијативу за отварање мешовите групе у ОШ „Лазар Станијевић”. Тим поводом је Вучен рекао: ”На иницијативу младих родитеља из села Ратари данас смо донели одлуку да ћемо у Основној школи ,,Лазар Станојевић“ у Ратарима отворити једну мешовиту групицу за наше најмлађе суграђане узраста од 2 до 5 година. Проширићемо капацитете у којима бораве предшколци, адаптираћемо тоалете и извршити малу реконструкцију у самом објекту школе у којој бораве наша деца. Хвала родитељима и мештанима села Ратари на разумевању и помоћи коју ће нам пружити да реализујемо овај пројекат.
Нажалост нисмо успели у предходне две или три године да будемо више присутни у овом делу наше Општине. Нисмо у довољној мери чак ни оправдали поверење које су нам указали Ратарци, али смо ту да у овој години одрадимо све оно што је обећавано годинама уназад и да покушамо на све начине да обезбедимо што боље услове за останак наших младих на селу.”

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/vucen-u-ratarima-na-sastanku-sa-roditeljima-dece-predskolskog-uzrasta/