ПЛАЋАЊЕМ У РОКУ ВРТИЋ ЈЕФТИНИЈИ ЗА 50 ОДСТО

Председник општине Смедеревска Паланка Никола Вучен, подсећа родитеље, чија деца похађају ПУ „Чика Јова Змај”, на одлуку Општинског већа да се родитељима који дуг измирују на време цена умањује за педесет одесто. 

Поштовани родитељи,

Данас сам у својству родитеља, чије дете похађа вртић ПУ “Чика Јова Змај”,дошао да измирим обавезе боравка детета у овој установи. На шалтеру благајне , радница ме је обавестила о Одлуци која је недавно донета на седници Општинског веће општине Смедеревска Паланка, а која се односи на умањење цене вртића од 50 одсто, уколико се рачун измири до 20. у месецу. Ова Одлука ступила је на снагу 1. јануара ове године.
Овом приликом сам желео, најпре, да проверим да ли се Одлука о новој цени вртића поштује, а самим тим сам искористио право на умањење цене, уместо 6.140,00 динара, платио сам рачун за јануар у износу од 3.100,00 динара.
Надам се да ће примена ове Одлуке родитељима, чија деца бораве у вртићима, значити за кућни буџет и да смо учинили добру ствар на коју треба да будемо поносни. Цена вртића у паланачкој предшколској установи најнижа је у региону.
Подсећам родитеље да уколико измире обавезе од 1. до 20. у месецу за претходни месец, стичу право на умањење у износу од 50 одсто од економске цене услуге по детету.
У последње четири године успели смо да обезбедимо средства која су директно утицала на побољшање животног стандарда свих наших суграђана са посебном бригом о нашој деци, и стварању бољих услова за њихово одрастање и образовање. Ту нећемо стати, настављамо даље.- поручио је Вучен

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/vucen-vrtic-jeftiniji-za-50-odsto-ukoliko-se-plati-u-roku/