Početna » ЗА ПЕНЗИОНЕРЕ СЕ СПРЕМА 55.000 ПАКЕТА Јавни позив за набавку солидарне помоћи

ЗА ПЕНЗИОНЕРЕ СЕ СПРЕМА 55.000 ПАКЕТА Јавни позив за набавку солидарне помоћи

Савез пензионера Србије расписао је јавни позив за подношење понуде за набавку пакета солидарне помоћи за пензионере, према којем се оквирно набавља 55.000 пакета, док процењена вредност набавке износи 111,69 милиона динара.

од Паланка данас
0 Коментар

Критеријум за доделу уговора, како се наводи у позиву објављеном на сајту Савеза пензионера, биће најнижа понуђена цена, а понуде се подносе до 22. априла.Спровођење јединствене набавке пакета, како је раније објавио Фонд за пензијско и инвалидско осигурање, поверено је Савезу пензионера Србије, који ће спровести набавку и дистрибуцију пакета удружењима и одборима пензионера, а они ће их даље дистрибуирати до самих корисника.


Со, шећер, брашно

Сваки пакет имаће исту садржину и састојаће се од килограма соли, килограма шећера, два килограма брашна, литре уља, 400 г пиринча, 400 г тестенине, кесице супе, конзерве туњевине. Ту ће бити и  паста за зубе, три килограма детерџента за прање одеће и сапун.


Пријава пензионера за доделу ових пакета почела је 10. априла и трајаће до 29. априла, а ранг-листе ће бити објављене на огласним таблама удружења и одбора корисника пензија и филијала Фонда ПИО 30. априла. Основни критеријум за доделу помоћи је висина пензије до 24.987,67 динара.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept