Početna » ЗА ПОПИС ПОЉОПРИВРЕДЕ БИЋЕ АНГАЖОВАНО 29 ПОПИСИВАЧА У СМЕДЕРЕВСКОЈ ПАЛАНЦИ

ЗА ПОПИС ПОЉОПРИВРЕДЕ БИЋЕ АНГАЖОВАНО 29 ПОПИСИВАЧА У СМЕДЕРЕВСКОЈ ПАЛАНЦИ

За предстојећи попис пољопривреде биће ангажовано 1.842 пописивача, од којих је за Смедеревску Паланку 29.

од Паланка данас
0 Коментар

Kандидати се пријављују искључиво попуњавањем електронске пријаве, која је активна од од уторка 15. августа (од тренутка објављивања јавног позива) до понедељка 21. августа 2023. године (до 20.00 часова).Заинтересовани кандидати за посао пописивача пољопривреде могу се пријавити до 21. августа ове године у 20 часова попуњавањем електронске пријаве на сајту Републичког завода за статистику (РЗС).

Они ће бити ангажовани на том послу од 1. октобра до 22. децембра 2023.

Плата пописивача зависи од учинка, а у РЗС-а наводе да ће минимална износити око 60.000, а пројектована око 150.000 динара.

Општи услови које кандидат треба да испуни су држављанство Републике Србије, пребивалиште или боравиште у Србији, најмање 18 година у тренутку попуњавања пријаве, најмање трогодишње средње образовање, као и да није осуђиван и да се против њега не води истрага и кривични поступак

Подразумева се познавање рада на рачунару (МС Оффице, интернет) и могућност приступа интернету током периода ангажовања.

Kритеријуми за избор су стручна спрема, област образовања, радни статус и учествовање у Попису становништва, домаћинстава и станова 2022. године или у статистичким акцијама Завода из области пољопривреде.

Предност при избору имаће кандидати са дипломом о стеченом образовању из области пољопривреде, они који су учествовали у Попису становништва, домаћинстава и станова 2022. године или у статистичким акцијама Завода из области пољопривреде и они који имају могућност коришћења сопственог возила за рад у Попису.

Ранг листа пријављених кандидата за пописиваче, по општинама, биће објављена 22. августа на веб-сајтовима Завода и Министарства пољопривреде.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept